Impresszum & Kapcsolatfelvétel

Sok idő, sok munka és sok visszaemlékezés volt mindez, amit leírtam. Ennek ellenére vannak eltérő esetek, vannak egyedi megoldások.

Amennyiben hasznosnak tartottad mindazt, amit itt olvastál, akár csak 1 mondattal is segítettem, spóroltam neked, vagy választ kaptál bizonytalanságodra, a dicsőség egyedül az egy igaz Istené, akiről a Biblia ír, aki az egyedüli megoldás az ember életére.

Miben várok e-mail-t?

Amennyiben a te életedben is Jézus Krisztust tartod a legfontosabbank és autós témakörben tevékenykedsz (dolgozol)!

Írd meg kérlek az alábbi adatokat:
Neved, milyen autós területen dolgozol (autószerelő, karosszéria-lakatos, alkatrész értékesítő, autókereskedő - új és / vagy használt -, autóhitel ügyinttéző, kárszakértő, autóvillamossági szerelő, műszaki vizsgáztató, autókat hozol be külföldről, autó-hifi beszerelő, bontós, gumis, autómentős, autókölcsönző, benzinkutas, rendőr, autópálya kezelőnél xy, műholdkövetős, esetleg autós újságíró, stb.), telefonszámod, e-mail címed.
Hogy végzed ezt (otthon, maszek, hobbi, csak barátoknak), alkalmazotti státusz vagy vállalkozó, netalán autós cég tulajdonosa?

Nem teszem közzé az adatokat, se itt a BaptiAuto-n, se máshol, csak mivel több megkeresésem van, szeretnék egy adatbázist építeni, hogy Isten népe közül kik rendelkeznek autós talentumokkal.
baptiauto kukac gmail pont com
Köszönöm!

Miért küldj e-mail-t?

Sok-sok megkeresést kapok, hogy ilyen és olyan autót keresnek, segítsek. Küld el az eladandó autód adatait, amit tudni kell róla, neved, telefonszámod, címed, 2-3 fotót (vagy azt az Internet címet, ahol hirdeted az autódat). Ezeket nem teszem közzé (mint a régi BaptiAuto-n), hanem továbbküldöm a konkrét érdeklődőnek.

Mit keresnek nálam legtöbbször?

Kisautót (Fiat Punto / Opel Corsa / Suzuki Swift / Renault Clio / Ford Fiesta, stb.)
Családi egyterűt (Ford Galaxy / Citroen C8 / Fiat Multipla / Toyota Previa, stb.)
Kombi (Kia Ceed / Ford Focus / Skoda Octavia / Dacia Logan / Opel Astra, stb.)

Amennyiben ilyen eladó autód van - lesz és annak állapota normális, kérlek vegyük fel a kapcsolatot!

Én nem vagyok autókereskedő, nem vagyok nepper, de hozzád irányítom azt - azokat, akik ilyen autót keresnek.
baptiauto kukac gmail pont com

Flotta? Tender?
Ha Jézus Krisztus családjába tartod magad és flottád van / lesz és ilyen autós témával kapcsolatos döntésben tanácsra, döntésre kérnéd a segítségem, vedd fel velem a kapcsolatot!

Tapasztalatom van tender kiírásoknál az ajánlatok összeállítására, kidolgozására.

Abban is tudok tanácsot adni, hogyha több db-os rendelés esetén a tender kiírásnál mire kérj ajánlatot, milyen költségekkel kell számítani (pl. 10-50-300 db-os tendereknél. személy-furgon-kisteher-kisbusz akár 3-400.000 km-ig)

Mindezt azért tartom fontosnak, mert tapasztalatból látom, volt kezemben nem egy olyan tender kiírás, amelyre olyan tételekre kellett árat adni, ami szinte soha nem fog elromlani, sose kell cserélni, de hiányoztak alapvető alkatrészek, amelyek ismeretek nélkül nem javaslok autót venni, amíg annak utána nem néztek - ebből ki lehet szűrni, hogy olyan valaki írta ki a tendert, aki csak vezeti az autót, nem pedig aki üzemelteti és fenntartja azt: Leégeti magát a pályázók előtt, akár állami, akár magánkézben cégről van szó.
baptiauto kukac gmail pont com

Támogatás, Szponzorizáció
Ha arra indít a Szentlélek, hogy támogatni szeretnéd munkámat, hogy a BaptiAuto.hu így vagy még több hasznos infóval sokáig működjön, úgy kérlek írj egy e-mail-t és vedd fel velem a kapcsolatot.
baptiauto kukac gmail pont com

Áldást kívánva életetek minden napjára,
üdvözlettel, a BaptiAuto csapata.

Jogi nyilatkozat:

A baptiauto.hu-t Baptista Gyülekezethez tartozó személyek szerkesztik, de maga a weboldal és annak minden nemű tartalma teljesen független - mind gazdaságilag, mind jogilag - az egyházaktól.
Egyik egyháznak sincs sem befolyása, sem ráhatása a baptiauto.hu-ra.

Utóirat:
A BaptiAuto.hu kizárólag legális programokkal készült:
Nem Windows-t, hanem Linuxot használó számítógépen (Ubuntu Linux), Gedit + Kompozer weboldal- és Gimp fotó- és képszerkesztővel formálódott, mielőtt felkerült a netre.

Használj te is legális programokat munkád során, hogy ne vond meg magadtól az áldást!

Linux: Ingyenes, mint a kegyelem, amelyet Jézus Krisztus kínál életedre.